familjenhenemo

2012-12-18
14:47:46

Julklappstips - upplevelse.com

Har inte december bara rusat iväg?! Bara 6 dagar kvar till julafton!! Har ni köpt klart alla julklappar eller är ni som de flesta ute i sista minuten?! Här kommer ett tips som passar till alla oavsett kön och ålder, en upplevelse! På upplevelse.com hittar man alltid nåt som passar! Är man osäker är ju alltid ett presentkort därifrån uppskattat! Då kan man ju själv välja vad man vill göra.
 
 
När jag surfade runt på deras sida hittade jag en upplevelse som jag skulle vilja göra Mordgåta inkl middag.
 
Efter en introduktion får du en gästlista och instruktioner om din rollfigur och slår dig ned till middag. Det är där som mordmysteriet ska lösas.

Alla deltagare kommer att spela olika karaktärer med sina egna ledtrådar och egna uppdrag som ska utföras under middagen. Vissa spelar kära, andra tjuvar och det går även ett rykte om att det florerar droger i sällskapet. Alla får presentera sin teori om vem som är mördaren och varför han eller hon gjorde det.

Du deltar i mordmysteriet och agerar utefter din egen förmåga, ingen skådespelartalang krävs då du kan läsa dig till alla ledtrådar. En handledare finns med vid bordet och hjälper till så att handlingen går framåt.
 
En tvårätters middag serveras under mordmysteriet.
 
Visst låter det spännande!!??