familjenhenemo

2012-07-31
21:11:37

Nära mitt hjärta och alltid i mina tankar

Har fått många frågor och fina kommentarer om mitt halssmycke med mina barns namn på. Halsbandet är tillverkat av Amanda Egilson och heter Victoria. Det är en klassisk ringformad bricka i silver med ett litet hjärta i guld.
Jag fick den på Mors dag förra året och har burit den varje dag sedan dess. Älskar verkligen detta halsband! Jag har mina tre små hjärtan med mig vart jag än går!
 
 
Amanda har designat massor av fina smycken som du hittar i hennes webbshop. När du hittat just din favorit och bestämt ditt budskap/text, hamrar hon in det i smycket till dig. Alla smycken blir därför väldigt personliga och inget är det andra likt!
 
Jag har hittat ännu en favorit så här i sommartid! Är det inte otroligt vackert!? Man kan nästan känna doften av solmogna sommarbär!
 
 
Vilken är din favorit?
2012-07-31
20:07:36

Då var det dags igen.....

God kväll!!
 
Här står jag och steker pannkakor för glatta livet! Imorgon bär det iväg på ännu en liten tripp, nämligen bestämt till Kolmårdens djurpark. Det har nästan blivit lite som av en tradition i vår familj att åka dit en gång varje sommar och då brukar vi ta med egen matsäck och äta där till lunch. Lisa ser fram emot att få klappa getter och grisar, men längtar nog allra mest efter att få träffa Bamse och hans vänner!
.
 
Mumsig lunch till imorgon
 
Premiären som skulle ske idag är uppskjuten till på torsdag, då vi varit iväg hela dagen idag och nu även imorgon......
 
Nu ska kylväskan hämtas ner från vinden och en väska med lite extra kläder packas!
 
Kram!!
2012-07-31
14:11:18

Bergs slussar

Efter stopp på Mio, Burger King och IKEA sitter vi nu vid Bergs slussar och äter glass och tittar på alla fina båtar. Solen värmer gott! Man får passa på att njuta lite extra när det är sol!! Efter Berg blir det ett besök på Cloettafabriken i Ljungsbro på barnens beställning. Kram!