familjenhenemo

2013-04-30
17:38:16

Valborg

Vilket väder!! Det haglar!! Vi ska precis fara ner till IP. I år är det Emils fotbollslag som ska tända Valborgselden vid Värmbol! Vi föräldrar står för kioskförsäljningen. Går nog åt mycket korv och kaffe om man ska hålla värmen!! Vi får hoppas killarna får riktig fjutt på brasan!!

Trevlig Valborg!!!

2013-04-29
20:01:49

Emils 10-årsdag och utslagen lillasyster

Det var en trött men mycket nöjd 10-åring som gick och lade sig igår! Dagen började med sång, paket och frukost på sängen.
 
Men vad är det här??!! Hello Kitty????
 
Innehållet var mycket bättre!!

När Emil höll på att öppna sitt sista paket så började det spela en melodi...... Det ringer!!!!!  Hans högsta önskan gick i uppfyllelse!! En Samsung Galaxy S3!!
Oj vad det var svårt att slita sig från den.....
 
Tårtan valde han själv - hemmagjord jordgubbstårta!
 
Det var inte bara Emil som var trött efter den långa dagen....  Den här bilden talar väl sitt tydliga språk......
Lisa slocknade i sin rutschkana!!
 
Imorgon är det Valborg! Vad har ni för planer?
 
Kram!!
2013-04-28
09:12:00

Emil 10 år!!!

Som han har längtat!!!!! Idag är det äntligen dags för Emils 10-årsdag!!! Klockan 20.16 ikväll för 10 år sedan såg en liten pigg krabat dagens ljus för första gången!! Sedan dess har han förgyllt vår familj med sin charm och sitt glada skratt!!!
 
Nu ska vi baka tårta och sedan fara iväg till Inter Sport en snabbis. Värmbol (klubben Emil spelar i) har klubbdag där idag och Emil behöver nya fotbollsshorts och strumpor bl.a. Bäst att passa på.....
 
Ska försöka ta mycket bilder under dagen och visa er sen!!
 
Kram och ha en fin söndag!!!