familjenhenemo

2013-08-31
12:25:00

Fiskelycka!!

Hej!

Det nappade bra idag, precis som barnen trodde!

 
 
Masken kryper uuuuuuuuuuuuut!!
 
Nu har vi  ätit en pannkakslunch. Emil har precis lottat fram vilka fotbollsskor det skulle bli till dagens match - lotten föll på de blå.
 
 
Nu bär det av! Bortamatch mot ett annat Katrineholmslag, KAIK. Heja Värmbol!!
 
Kram!

 

 

 

 

 

2013-08-31
09:36:04

Perfekt fiskeväder!!

God morgon!!

Hann aldrig titta in igår. Efter jobbet åkte vi och handlade mat och på kvällen var vi bjudna till goda vänner. Hade en mysig tacokväll!!

I morse vaknade vi till regn och rusk! Både Emil och Lisa tyckte det var perfekt fiskeväder så de är ute och gräver mask nu. Sen blir det en promenad till Luvsjön med metspö!! I eftermiddag har Emil fotbollsmatch. Hoppas regnet hinner avta tills dess!!

Nu är de klara med maskletandet. Bäst att ta på stövlar och regnjacka!!

Kram!!

2013-08-29
21:22:33

Polly med smak av Ahlgrens bilar

God kväll!!

Idag har det känts riktigt höstigt! Såg på vår baksida att det ramlat ner gula löv från björkarna. Mysigt att kunna krypa upp i soffan på kvällarna och tända en massa ljus!

Idag åkte vi till kyrkogården efter jobbet. Stefans bror skulle ha fyllt 31 år idag. Det är lite drygt 6 år sedan han lämnade jordelivet.... Skrämmande vad tiden gått fort! Satte en bukett blommor vid graven. Får hoppas att rådjuren låter dem vara!!

Idag kom en nyhet med posten - Polly med smak av Ahlgren bilar. Vad tror ni om det? Tror nog det kan vara ganska gott!! Polly är gott och bilar är gott så varför inte?!?! Kommer att finnas i butik efter vecka 36.

Nu ska jag titta på Broadchurch på TV. Följer ni den serien?

Hörs imorgon!
Kram!!