familjenhenemo

2013-12-31
15:48:12

Sista dagen på 2013

Hej!!

Sista dagen på 2013. Hoppas ni haft ett bra år!!?

Hur ska ni fira in det nya året? Vi ska vara hemma och fira bara vi. Äta 3-rätters, ostbricka och massa annat gott (hur håller man sig annars vaken till klockan tolv?!?!). Hoppas även på att få fira in det nya året som miljonärer. Köpte varsin Bingolott till oss av Emil i lördags. 
Förhoppningsvis vinstlotterVi är redo att fira in 2014

Imorgon ska vi upp "tidigt" och åka på en liten familjetripp!! Har en liten tjej bredvid mig som lääääääängtar!!

Vill passa på att önska er bloggläsare ett gott slut och ett Gott Nytt 2014!! 


GOTT NYTT ÅR!!!!!

2013-12-30
21:31:02

Fixardag

God kväll!!

Hoppas er vecka börjat bra!! Vi har haft en fixardag idag och gjort en massa ärenden och även fått en del saker som skjutits på gjorda hemma!! 

Köpte en julskinka till idag som vi kokat och precis tagit ur ugnen. Nu ska vi avnjuta en julskinksmörgås med stark senap och titta på film.


Hörs imorgon!!
Kram!!
2013-12-29
16:08:33

Förändringar på gång....

God söndag!!!

Hoppas allt är bra?! Här har vi en mysig familjedag idag. Vi har varit i lekparken och snart ska vi på bio, Sune på bilsemester.
Igår satt Emil och sålde lotter/bingolotter för sitt fotbollslag Värmbol. Han tackar alla som kom förbi och handlade av honom och önskar dem lycka till på Nyårsaftonens Bingolotto!!!

Som ni kanske märkt har bloggens utseende förändrats. Den är under ombyggnad och troligtvis kommer jag att byta plattform. Håll ut under tiden är ni snälla!!!

Nu är det biotime!!

Kram på en stund!!!