familjenhenemo

2013-05-29
19:10:10

Vart tog sommaren vägen??!!

 
I väntan på bättre väder kan man i godan ro surfa och drömma sig bort till en solig strand!! Tänkte jag skulle tipsa er om lite fina badkläder till barnen. Oii design har många märken som säljer söta, fina och tuffa kläder för alla smaker! Bara att välja! Alltid fraktfritt och med fria returer!!
 
Dessa badshorts är en av mina favoriter! Är av märket Nova Star, finns i storlekarna 80-140 och kostar bara 250:-. De får åtminstone mig att drömma mig bort till en solig strand!
Den här söta baddräkten är av märket Holly´s. Finns i storlek 92-128 och kostar 299:-. Sååå söt! Är man en liten prinsessa så ska man ju vara det även på stranden!!
 
 
Ska man vistas väldigt mycket i solen är ju dessa badkläder från Solamigos allra bäst! De gör UV-kläder med 50+ i tuff design och i härliga färger som passar från nyfödd upp till 12 år.
 
 
 
Sola lugnt med de små i sommar!!
 
2013-05-29
18:47:11

Ormen Kalle och efterlysning

Hej!
 
Vart har vårvärmen tagit vägen?! Idag har man nästan regnat bort.....
 
Idag har Emils klass varit iväg på en skolresa till Gamla Linköping. Där träffade han en ny bekantskap, boaormen Kalle, som han håller på behörigt avstånd! Han tyckte det var liiiite läskigt för den hade kommit upp och nosat på handen. Han tyckte klassen hade haft en supermysig dag trots vädret! Imorgon hoppas vi det blir bättre för då ska vi ha grill- och brännbollskväll!! Börjar kännas att det snart är skolavslutning.....
 
 
En liten efterlysning:
 
Jessica Hellström
2013-05-18 @ 11:12:03
 
Hör av dig!! Jag håller din vinst t.o.m imorgon (torsdag). På fredag dras en ny vinnare om du inte hört av dig!!
 
familjenhenemo@hotmail.com
 
Kram på er!