familjenhenemo

2013-11-30
12:18:13

Vi kom iväg!!

Hej!!

Vaknade i morse och var lite piggare. Efter frukost så åkte vi och lämnade Lisa hos mormor innan det bar av till Stockholm.

Dagen började med casting för Emil till en informationsfilm om fotboll. 


Nu ska vi ta en fika och strosa runt lite innan kvällen avslutas på ett lite kusligare sätt......

Kram!
2013-11-29
19:24:22

Pizza istället för julbord

God kväll!!

Hoppas er vecka varit bra och att helgen blir detsamma!! Jag vaknade med halsont så istället för kommunens årliga julfest fick det bli pizza i mysbyxor hemma i soffan. Inte fy skam det heller!!
Idag kom jag hem till ett fint och adventspyntat hem. Stefan (som är pappaledig fredagar) och Lisa hade gjort så fint med ljusstakar, adventsstjärnor i fönstren och Lisa fick smycka adventsljusstaken med mossa och tomtar.

Som en skänk från ovan kom det halstabletter från Smartson med posten idag. Så nu sitter jag och njuter av allt det vackra, kraprar halstabletter (läs provar) och dricker te.Nya smaker från Fischerman's Friend

Imorgon hoppas jag hela familjen är på benen för då bär det av till Stockholm på div aktiviteter. Bl a det vi bokade om för några veckor sedan.

Kram så hörs vi imorgon!!
2013-11-26
14:16:38

Wrecking ball

Hej!!

Hur har er vecka börjat?! Här har den dragit igång med full speed både på jobbet och hemma. Varje år är det likadant månaden innan jul?!? Massor av saker man måste göra och massor av saker man vill göra! Vad skulle jag göra utan min kalender??!!

Idag står innebandyträning på agendan för Emil och jag ska följa med Maja till skolan. Ikväll ska det öppet hus i Nyhemsskolan för blivande årskurs 4 och då ska det vara lite presentationer och underhållning av äldre elever. Maja och två klasskompisar sjunga Miley Cyrus hit Wrecking Ball.

Nyhemsskolan

Hörs lite senare!

Kram!!!