familjenhenemo

2014-01-31
20:32:25

Freeedag!!

God kväll!!

Fredag, veckans bästa dag!! Idag var Lisa feberfri när hon vaknade! Sååå skönt!! Framför oss har vi en helg helt utan några planer.....får se vad vi ska hitta på!!?

Det blev inga ostbollar igår.....däremot bakade Emil pizzabullar till mellis när han kom hem från skolan. Mums!!


Nu ska jag sätta mig i soffan och fredagsslappa och njuta av den underbara doften som sprider sig från doftljuset jag fick av Emil i julklapp.


Hörs imorgon!!
2014-01-30
13:01:40

Favoritspel

Hej!!

Idag var både tjejerna mycket piggare! Lisa har dock febern kvar och det halsonda har övergått till hosta. Hon är i alla fall leksugen och det är ett gott tecken!! Vi har både pusslat och spelat spel! Bamse och Tjuvstaden är favoriten just nu!!


Jag fick en godis!!

Nu har vi precis ätit lunch, pytt i panna var sjuklingen sugen på. Det är lätt att plocka i sig!

Bäst att blåsa så man inte bränner sig!!

Nu ska vi sova en stund på maten! Efter det ville Lisa baka. Jag sa att hon fick bestämma vad. Hon tänkte en låååång stund innan hon sken upp som solen och sa "-Nu vet jag mamma!! Ostbollar vill jag baka!!". Hmmmmm, hur vi ska få till det måste jag nog verkligen sova på.....

Kram!!
2014-01-29
20:08:42

Sjukstuga

God kväll!!

Här är sjukstuga! Båda tjejerna är krassliga! Lisa vaknade inatt av halsont och feber och har även kräkts idag (hoppas och inbillar mig att det är p.g.a den höga febern). Maja kom hem från skolan idag och kände sig febrig och även hon med halsont. Stefan har varit hemma idag och imorgon ska jag bädda ner mig i soffan och titta på tecknat med sjuklingarna!!
Hängig liten tjej

Även jag tycker att halsen känns öm......eller så inbillar jag mig.....?! Hoppas på det sist nämnda......

Hörs imorgon igen!