familjenhenemo

2014-06-30
07:03:29

Stadium sports camp

God morgon regniga måndag!!

Inget direkt uppiggande väder idag!! Emil ska gå på Summercamp hela veckan, så det hade ju varit skönt att slippa regn!! Idag har han nämligen utomhusaktiviteter hela dagen!!

Igår var vi i Norrköping och lämnade Maja för en veckas Stadium sports camp. Hon ska gå på dans.
JEM var gästartister på invigningen.


Saknar henne redan!! Känns länge till lördag, men vi har tänkt åka och hälsa på henne nån kväll!!

Nu är det dags att bege sig till jobbet! Idag får jag extra trevligt lunchsällskap där!!

Kram!!


2014-06-27
17:33:49

En vecka kvar....

God fredag!!

Hur har ni det vänner?! Har ni gått på semester idag eller jobbar ni? Själv har jag en vecka kvar, men innan dess är det mycket som händer!!

Igår blev jag bortskämd både på jobbet och på kvällen. Maha, vår gulliga bibliotekarie, bakade libanesiskt bröd och bjöd på frukost! Såååå gott!!


Efter jobbet åkte några av oss hem till en annan arbetskamrat som förutom sin lärartjänst bedriver ett Spa, Ängens pärla. Vi badade, bastade, fikade och hade supermysigt!! Underbart ställe!! Rekommenderas varmt!! 


Underbart vacker inredning i orientalisk stil. Man fick känslan av att man var på semester på varmare breddgrader! Wow!!

Men idag är vi verkligen i kalla Sverige. Ska snart klä oss varmt och fara iväg. Ska jobba på Värmbols A-lags hemmamatch och Emil ska vara bollkalle. Skulle hellre sitta under en filt med en balja popcorn och se på film.....
Får bli lite senare det! Hoppas på en spännande match med hemmaseger så man håller värmen!!

Kram!!!
2014-06-22
20:12:05

Seger

Godkväll!!

Sitter och slappar i soffan! Väntar på att Maja ska komma hem. Hon har varit på bio med kompisar.

Det blev en avslutande segermatch för VFC P03 innan sommaruppehållet, 7-3. Kul för dem!! På fredag ska vi "jobba" med diverse på A-lagets match på IP, sen tar vi "sommarlov" från fotboll nån månad.


Hörs imorgon!!
Kram!!