familjenhenemo

2014-05-30
20:29:15

Regnig fredag

God kväll!!

Idag har solen lyst med sin frånvaro. Vi har storhandlat på ICA, gjort ärenden på stan och varit till kyrkogården och satt blommor på Stefans brors grav.


Nu ska vi förbereda inför trippen till Gröna Lund imorgon. Ska ta med frukost och äta på vägen. Det tycket barnen är så mysigt och att själva få välja vad det ska ha med.


Imorgon ska Lisa gå och titta på Blå tåget-draken. Hon brukar skrika med skräckblandad förtjusning när hon ser den!! 


Nu har Emil plockat fram lite "fredagsmys"! Hörs imorgon!!

Kram!!!
2014-05-29
19:44:36

Slappardag

God kväll!!

Skönt med långledigt!! Fyra dagar!! Idag har varit en riktig slappardag. Har gått i mysisar fram till halv sex då Lisa fick för sig att vi skulle följa med Emil på hans fotbollsträning.


Solen tittade fram, men det var ändå lite småkallt. Ska ta en kopp kaffe och en kaka. Fick testa dessa godbitar genom Smartson. Supergoda ock kan verkligen rekommenderas!! Små digestivekex med kräm mellan, vanilj eller citron. Försvinnande goda!!


Imorgon blir det en tur till ICA Maxi då både kyl och frys ekar tomma!!

Kram!!
2014-05-26
19:12:58

En bra start på veckan!!!

God kväll!!

Hoppas er vecka börjat bra?! Kortvecka är det ju. Jag jobbar bara 2 1/2 dag!! Dock är det en mycket hektisk period på jobbet nu med alla betyg, paragrafer som ska skrivas in och statistik som ska göras!

Började denna dagen med att duscha i min nya duschkräm från Neutral. Bra för känslig hud och helt parfymfri!! Tycker om parfymfria duschkrämer när jag smörjer in mig med parfymerad salva efteråt eller vice versa! Vill inte gärna blanda för många olika dofter!! Denna rekommenderar jag varmt!! Även bra till små barn, så jag delar min med Lisa!!


Idag kom en överraskning på mailen!! En VIP-inbjudan för hela familjen till Gröna Lund nu på lördag!! Barnen jublade av glädje då det blev så kort tid där förra helgen!! 
Emil är ibland lite känslig om det snurrar för mycket. Undrar om dessa åksjuketabletter skulle hjälpa?! Ingefära är ju bra mot det mesta!! Ska packa ner dem i min "sommarnecessär" ihop med alla andra "bra att ha"-saker! Skulle behöva en handväska i storlek med en resväska!! Är ni också så?!


Imorgon ska jag ut och äta med gamla arbetskamrater på kvällen!! Ska försöka titta in här en sväng!

Kram!!