familjenhenemo

2014-10-31
21:14:54

Halloween på Kolmården

God kväll!!

Vi har haft en fin eftermiddag i Kolmården. Solen visade sig från sin bästa sida och värmde trots att det var kallt!


Även Bamses kramar värmde......


Vi åt pannkakor med hallonsylt och grön grädde.

Några blev trötta och tog igen sig efter maten.


Emil pratade med en zombie som vi mötte.
Nu ska jag packa lite smått och gott till Majas och min Stockholmstripp.

Hörs imorgon!!
2014-10-30
22:13:32

Spöken och gastar

God kväll!!

Sitter och slappar framför TVn. Ska nog snart gå och sova. Imorgon ska jag upp tidigt, jobba några timmar och sen ska vi till Kolmården som har Halloweentema. Barnen var så sugna att hitta på nåt och där utlovas både spöken, gastar och kramar av Bamse. Känns ju tryggt att vara i närheten av världens starkaste björn när de otäcka varelserna kryper ut ur sina hålor!! Blir en mjukstart för Maja som ska gå spökvandring på kvällen.


Vår familjelunch idag såg ut så här! Barnen fick välja och då blev det Mc Donalds.

Hörs imorgon!!
Sov gott!


2014-10-30
10:29:00

Favorit i repris

God morgon!
 
Vilken fin dag det ser ut att bli idag! Kall, men solig! Idag ska vi äta lunch tillsammans hela familjen, så Lisa får gå hem lite tidigare från dagis och mysa med pappa på eftermiddagen. Skönt för henne att också få lite höstlovskänsla!!
 

Imorgon är det Halloween! Firar ni det med att "spöka ut" er? Hemma hos oss blir det lugnt (tror jag). Maja ska gå på en spökvandring i biblioteket och sen vidare till ett Halloweendisco, men det blir inte så sent för hennes del. Lördag morgon ska hon och jag upp tidigt, äta frukost, packa det sista och hoppa på tåget till Stockholm för en myshelg bara vi två. Blir en favorit i repris för min del också kan jag avslöja!!
 
Ha en fin torsdag!!