familjenhenemo

2014-09-27
14:53:47

What a feeling!!!

Hej på er!!

Förlåt min frånvaro under veckan! Mycket på jobbet och mycket hemma!! 

Igår slutade vi lite tidigare och for till Stockholm! Denna resa skulle gjorts redan i våras, men Lisa var krasslig så vi sköt på det. När jag fyllde år i februari fick jag nämligen biljetter till Flashdance.  Vi började med att äta på här 


Det var väl ingen höjdare tyckte varken Stefan eller jag. Fruktansvärt (!!) dålig kundservice var det också!! Men den stora höjdpunkten var musikalen!!! WOW säger jag!! Den måste ni se!! Älskar ju filmen och hade väl tänkt att den lyckas de ju aldrig bräcka, men det gjorde de......med hästlängder!!! Man satt trollbunden från första sekund!! Otroligt duktiga artister, dansare, skådespelare och orkester (musiken spelades live!!!)!


Ni får nöja er med denna klassiska bild då bild och ljudupptagning var förbjuden!

Nu ska jag och Lisa gå ut i svampskogen.

Kram på en stund!!
2014-09-21
20:29:23

En mysig dag på Kolmården

God kväll!! 

Efter frukost i morse for vi till Kolmården. Där var det familjedag idag och årskorten för 2015 såldes till halva priset, så det passade vi på att köpa. Tror det kommer att bli några besök där nästa år då Bamses värld ska byggas ut med massor av spännande aktiviteter!!
Här kommer lite bilder från dagen!

Nu är det dags att planera lite för morgondagen och kommande veckan. Har lääääängtat länge efter den (särskilt fredagen)!

Kram!!!
2014-09-20
20:11:47

Lisa

God kväll!!

Hoppas allt är bra!? Här har vi precis avnjutit god tårta!! Lisa har nämligen namnsdag och fick välja vad hon ville äta dagen till ära. Hon ville baka tårta!!
Helt själv garnerade hon med hallon, druvor och choklad!! Mums!

Nu ska vi förbereda för en tripp till Kolmården imorgon!

Kram!