familjenhenemo

2015-02-28
09:04:12

Tidig lördag

God morgon!!

Här var vi uppe före tuppen idag, åtminstone jag, Stefan och Lisa (som oftast vaknar rätt tidigt). Stefan är på fotbollstränarutbildning hela dagen. Emil ska snart väckas för lite frukost. Han ska åka med P02-laget och spela match i Nyköping (innebandy). 
Laddar med grötfrukost!

Själv ska jag göra nåt så roligt som betala räkningar och städa! Ska testa en  ny städduk från Vileda som jag fick här om dagen. Den heter Actifibre och har samma rengöringsförmåga som deras andra mikrofiberduk men denna ska lättare suga upp spill och vätska. Den lämnar inga vattenfläckar eller ränder efter sig!! Går att tvätta i 40-60 grader! Mikrofiberduk, svampduk och fönsterduk i en och samma - kan inte bli bättre!!

Hörs lite senare under dagen! Måste väcka Emil!!

Kram!!
2015-02-26
21:52:10

Bra start på dagen!

God kväll!!

Fredag imorgon! Härligt!! Har ni några planer?

Tänkte tipsa er om en bra start på dagen, Arlas nya Yoghurtkvarg! Såååå god! Vi testade den med vaniljsmak, men finns även som naturell och hallon. 

Mild, god och lagom söt! Passar både som frukost och mellanmål.

Nu är det dags att sova!
Kram!!


2015-02-20
15:31:02

Allaktivitetsdag

Hej! 

Sista vardagen på sportlovet var det allaktivitetsdag i Duveholmshallen där man fick testa massor av olika sporter och gymnastik.Lisa får instruktioner hur man ska göra i gungan


Dessa mellanmålsstänger från Cactus är perfekta att ta med för att få ny energi när orken tryter! Finns i smakerna jordgubb och blåbär.Själv tycker jag Blutsaft ger mer ork och energi den mörka delen av året. Innehåller mycket järn och B-vitamin.

Nu ska jag fixa mat, hemmagjord pizza, och sen ska vi åka och gratulera Stefans mormor som fyller år idag.

Kram!!