familjenhenemo

2015-06-28
15:12:55

Skoskav

Hej!!

Äntligen känns det som sommaren kommit på riktigt!! Vilket härligt väder!!! Lagom till man börjar gå barfota i ballerinaskorna kom räddaren i nöden som ett paket med posten från Buzzador och Compeed. Är ni som jag som nästan får skoskav genom att bara titta på ett par skor ska ni testa dessa!!

Tunna och sköna och blir som ett extra lager hud på foten och rullar inte ihop sig sim vanliga plåster gör!! Superbra med liten och smidig förpackning som lätt går ner i handväskan eller necessären!!


Nu ska vi ställa in cykeln och laga sen lunch/tidig middag. Jag, Stefan och de stora barnen ska på bio ikväll, Jurassic World. Bäst att äta snart så nan orkar med lite popcorn till filmen. Är ju nästan ett måste! Finns inga godare popcorn!!

Kram!!
2015-06-25
20:14:46

Rabarber och jordgubbspaj

God kväll!!

Hoppas ni har det bra!!! Har ni gått på semester eller jobbar ni fortfarande? Här är det jobb ännu ett tag. Även solen har lyst med sin frånvaro så vi får försöka hitta sommarkänslan på annat sätt! Denna paj är ljuvlig och smakar verkligen sommar!!!


Knappt 1 liter bär/rabarber (jag tog 50/50)
1 msk potatismjöl
1 dl socker

100 gram margarin
2 msk socker
1 1/2 dl vetemjöl
1 1/2 dl havregryn

Blanda bär, socker och potatismjöl i en pajform. Gör en smuldeg Och strö över bären. Grädda i 225 grader i ca 20 minuter. Njut med vaniljsås eller glass.

Kram!!
2015-06-22
09:18:00

En mysig dag på Kolmården

God morgon!!

Vi hade en mysig och alldeles lagom var och solig dag på Kolmården igår. 

Först besökte vi Bamse och hans vänner som skulle ordna ett födelsedagskalas för honom.....men någon som inte blivit bjuden på kalaset blev ledsen och stal tårtan.....Lisa hann med att få en kram och en pratstund med Bamse och Lille Skutt.
Bakom ett hörn hittade vi Tuffa Tuffingarnas förening....vågade bara ta en snabb bild.....
Ha en bra start på veckan!! 

Kram!!