familjenhenemo

2015-05-05
11:10:41

Snorig liten näsa och en doft av sommar

Hej!

Hoppas allt är bra med!? Denna veckan är helt fulltecknad med aktiviteter för oss med allt från föräldramatch i innebandy till fotbollsmatch, redovisning för föräldrar i skolan för Emil och innebandyavslutning där jag även ska jobba. Inte nog med det ska Emil vara maskot till Värmbols A-lag på lördag. Spännande att få tåga in med sina förbilder på planen inför publik och vara med och värma upp med dem!
 
Annars har vi tillfrisknat skapligt från alla förkylningar. Lisa har lite snuva kvar. Den här gången slapp hon bli helt sönderriven runt näsan i alla fall. Vanligt papper blir ju verkligen som sandpapper när man torkar en liten nos hela tiden. Med i Loppis blogbag fanns ett paket Edet Ultra soft.
 
Perfekt balans av styrka och mjukhet. Ett mjukt men starkt 3 lags toalettpapper som skämmer bort din hud. Med Edet Ultra soft behöver man inte kompromissa mjukhet med tillförlitlighet. Dermatologiskt testad, perfekt även för den mest känsliga hud. Lisa har burit med en rulle överallt senaste veckan.

En annan produkt som var med var en väldoftande hårskölj från Yves Rocher.
Yves Rocher Botanical Expertise, Hair Rinsing Vinegar
 
En väldoftande hårskölj med ekologiska hallon för ny, frisk glans. Kalkrester i vattnet gör håret matt och trist. Hallonvinäger med sitt låga pH-värde, avlägsnar dessa rester och ger en härlig glans och en läcker doft. Skulle vilja spruta med denna doft överallt! Såååå underbar och håret blev mjukt och glansigt!
 

Ha en fin tisdag!!

 

 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: