familjenhenemo

2014-08-30
19:07:18

Den som väntar på nåt gott......

God kväll!!

Hoppas er lördag varit bra!? Vi gjorde ett par snabba ärenden på förmiddagen. Bland annat inhandlades dessa. På måndag får vi ännu en danstjej i familjen!! Lisa ska börja på barndans.


Eftermiddagen har gått åt till trädgårdssysslor. Jag har klippt gräset och rensat landet och Stefan har gått med trimmer och planterat om i ett par krukor.Har även plockat av jordgubbslandet. Som vi väntade i somras att dessa skulle mogna......men den som väntar på nåt gott!!!Äpplena börjar också bli ätklara!!


I köket står en massa ingredienser på bänken. Har planer på att gå upp tidigt och baka limpor och koka risgrynsgröt. Imorgon behövs en rejäl frukost i magen då Emil har fotbollsmatch vid lunchtid. Sen är det bara hem och kasta i sig mat och vidare till IP och jobba på A-lagets hemmamatch.
Ha det gott så hörs vi imorgon!!
Kram!!
2014-08-29
20:38:00

Efterlängtade fredag!!!

God kväll!!

Denna fredag var om möjligt ännu mer efterlängtad!! Har känt mig trött i slutet av veckan. Kanske Lisas förkylning ligger och gror i kroppen på mig?!

Det blir en lugn kväll i soffan. Emil har valt film då Maja är på tjejkväll med kompisar. Den här blev det.....


Så det blir den, ett glas vin (som jag verkligen rekommenderar!!!) och lite godis. En helt perfekt fredagkväll om ni frågar mig!!Hörs imorgon!!
Kram!!
2014-08-28
21:49:49

Grillkväll

God kväll!!

Ikväll har vi varit vid scoutstugan där Emil och hans klass ska sova inatt. Vi åkte dit efter jobbet för att grilla med dem. De gick dit redan i morse och hade gjort massa skoj under dagen.
Lisa orkade inte vänta på grillad korv, utan tog en rå.

Hoppas på att få sova gott inatt. Natten som gick var inget vidare.... Lisa har åkt på en hostförkylning och höll oss vakna.  Verkar bli lika illa inatt..... Hon ligger här bredvid och hackar....skruttan!! Men, men fredag och helg närmar sig!! Har ni några planer? Här blir det hemmafix, fotbollsmatch och bollkalle för Emil (och lotter/kiosk för mig).

Kram!!