familjenhenemo

2014-03-30
19:30:56

Vår helg

God kväll!!

Åh vilken härlig helg vi haft! Vi har badat, slappat, tittat på djur, ätit gott och bara haft det bra!!Maja och Lisa fick manikyr och Emil massage.Lisa valde ett nagellack i guld.Efata tröttnade på besökarna efter en stund och vände ryggen till.

Nu är det dags att förbereda för en ny spännande och händelserik vecka. Imorgon jobbar jag till lunch sen ska jag följa med Stefan på den årliga Byggalan på Cirkus i Stockholm. Hans företag är nominerat till ett framstående pris inom byggbranschen. Eftersom han är affärsansvarig förbereds tacktal för fullt här hemma! Hoppas de vinner!!! 

Dags att sätta fart!! 
Kram!!


2014-03-28
21:38:34

Vildmarkshotellet

God kväll!!

Ja visst var det till Vildmarkshotellet vi skulle!!Möttes av otäcka spår som ledde in till vårt rum.....tordes knappt öppna!!


Vi har badat, varit på disco och ätit gott!!Toast Skagen

......och där försvann en räka!!

Oxfile!! Mums!!

Nu ligger vi på rummet och tittar på TV! Imorgon väntar lite mysiga överraskningar för barnen! Sen ska vi in i parken och titta på djuren!

Hörs imorgon!!
Kram!!
2014-03-27
20:19:59

Test och packning!

God kväll!!

Vad har ni för er en torsdag som denna? Min dag har gått i ett.....jobb, med Emil på innebandyträning och match (jag satt i sekretariat), möte inför kommande innebandycup (den är nästa helg) och packning! Imorgon bär det iväg på en tripp fredag-söndag. Vart vi ska.....ledtråd på Lisas tröja!

Lisa var trött och somnade ifrån packningen

Så här bra går Emils packning.....

Så imorgon åker vi direkt när jag slutar jobbet! Härligt!!

Dessa godbitar kom igår och ska packas med! Ska testa 4 produkter ur bareMinerals skincare i tre veckor och sedan utvärdera dem. Återkommer med resultatet!!


Nu är det dags att hänga tvätt och packa vidare!!

Hörs imorgon!!
Kram!!