18:29:57
Mattips från sjukstugan
God kväll!

Hon är den som blev allra hårdast drabbad. Hoppas detta ska hjälpa nu då!!

Blanda crème fraîche, mjölk, senap och buljong i en kastrull och koka en stund tills såsen är slät. Smaka av med klippt gräslök.
En av de godaste smaksättarna i mat!

Kram på er!!!
Efter en tur till vårdcentralen med Maja kom vi hem med penicillin.

Hon är den som blev allra hårdast drabbad. Hoppas detta ska hjälpa nu då!!
Ikväll var det mat som var lätt att svälja beställd! Det blir potatismos och fiskgratäng. Testa gärna! Enkelt och gott!!
Ett paket torsk (eller portionsbitar)
2 tomater
1 burk crème fraîche
1 fiskbuljongtärning (grönsaksbuljong går lika bra)
1 msk senap
1 dl mjölk
Gräslök
Lägg fisken i en smord form. Hacka tomaterna och lägg över fisken.

Blanda crème fraîche, mjölk, senap och buljong i en kastrull och koka en stund tills såsen är slät. Smaka av med klippt gräslök.

Häll såsen över fisken och ställ in i ugnen i 225 grader i 25-30 minuter. Servera med hemlagat potatismos.

Kram på er!!!